文献
J-GLOBAL ID:200902144134148954
整理番号:02A0706008
醤油製造からの固形廃棄物の生物学的及び化学的処理
Biological and chemical treatment of solid waste from soy sauce manufacture.
著者 (6件):
NAGAI H
(Res. Lab. Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
KOBAYASHI M
(Res. Lab. Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
TSUJI Y
(Res. Lab. Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
NAKASHIMADA Y
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
KAKIZONO T
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
NISHIO N
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
資料名:
Water Science & Technology
(Water Science & Technology)
巻:
45
号:
12
ページ:
335-338
発行年:
2002年
JST資料番号:
A0070A
ISSN:
0273-1223
CODEN:
WSTED4
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)