文献
J-GLOBAL ID:200902145491127805
整理番号:01A1061631
静水圧力処理での失活比に対する細菌懸濁液のろ過の影響
Effect of filtration of bacterial suspensions on the inactivation ratio in hydrostatic pressure treatment.
著者 (6件):
FURUKAWA S
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
NOMA S
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
YOSHIKAWA S
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
FURUYA H
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
SHIMODA M
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
HAYAKAWA I
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
50
号:
1
ページ:
59-61
発行年:
2001年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)