文献
J-GLOBAL ID:200902146085836036
整理番号:01A0228102
ミュータンス連鎖状球菌のう蝕因子に対するリンゴ多価フェノール及び関連化合物の阻害効果
Inhibitory Effects of Apple Polyphenols and Related Compounds on Cariogenic Factors of Mutans Streptococci.
著者 (5件):
YANAGIDA A
(Nikka Whisky Distilling Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
KANDA T
(Nikka Whisky Distilling Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
TANABE M
(Nikka Whisky Distilling Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
MATSUDAIRA F
(Tsurumi Univ. School of Dental Medicine, Yokohama, JPN)
,
OLIVEIRA CORDEIRO J G
(Tokyo Medical and Dental Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
11
ページ:
5666-5671
発行年:
2000年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)