文献
J-GLOBAL ID:200902147009525680
整理番号:96A0247910
天然繊維コンポジットとしての野菜繊維の性質と改質化方法
Properties and Modification Methods for Vegetable Fibers for Natural Fiber Composites.
著者 (3件):
BLEDZKI A K
(Univ. Kassel, Kassel, DEU)
,
REIHMANE S
(TU Riga, Riga, SUN)
,
GASSAN J
(Univ. Kassel, Kassel, DEU)
資料名:
Journal of Applied Polymer Science
(Journal of Applied Polymer Science)
巻:
59
号:
8
ページ:
1329-1336
発行年:
1996年02月22日
JST資料番号:
C0467A
ISSN:
0021-8995
CODEN:
JAPNAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)