文献
J-GLOBAL ID:200902147230842151
整理番号:00A0235383
味覚センサを用いた旨味物質によるしおからみ抑制の検出
Detection of the Suppression of Saltiness by Umami Substances Using a Taste Sensor.
著者 (5件):
NAGAMORI T
(Ariake National Coll. Technol., Fukuoka, JPN)
,
TOKO K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KIKKAWA Y
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
WATANABE T
(Japan Tobacoo Inc., Ibaraki, JPN)
,
ENDOU K
(Japan Tobacoo Inc., Ibaraki, JPN)
資料名:
Sensors and Materials
(Sensors and Materials)
巻:
11
号:
8
ページ:
469-477
発行年:
1999年
JST資料番号:
L0338A
ISSN:
0914-4935
CODEN:
SENMER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)