文献
J-GLOBAL ID:200902147960181720
整理番号:97A0252022
熱帯から温帯までの3か所で捕獲したマグロ(カツオ,Euthynnus pelamis)の脂肪酸組成
The Fatty Acid Composition in Tuna (Bonito, Euthynnus pelamis) Caught at Three Different Localities from Tropics to Temperate.
著者 (3件):
SAITO H
(National Res. Inst. Fisheries Sci., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Yokohama-shi, JPN)
,
ISHIHAHARA K
(National Res. Inst. Fisheries Sci., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Yokohama-shi, JPN)
,
MURASE T
(National Res. Inst. Fisheries Sci., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Yokohama-shi, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
73
号:
1
ページ:
53-59
発行年:
1997年01月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)