文献
J-GLOBAL ID:200902149341761552
整理番号:03A0018525
マサバScomber japonicusの短期冷蔵における筋肉内コラーゲンタイプVの分解に及ぼす屠殺方法の影響
Effect of slaughter method on degradation of intramuscular type V collagen during short-term chilled storage of chub mackerel Scomber japonicus.
著者 (8件):
SATO K
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
URATSUJI S
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
SATO M
(Oita Univ., Oita, JPN)
,
MOCHIZUKI S
(Oita Univ., Oita, JPN)
,
SHIGEMURA Y
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
ANDO M
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
NAKAMURA Y
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
OHTSUKI K
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Food Biochemistry
(Journal of Food Biochemistry)
巻:
26
号:
5
ページ:
415-429
発行年:
2002年11月
JST資料番号:
H0773A
ISSN:
0145-8884
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)