文献
J-GLOBAL ID:200902149536777933
整理番号:97A0143111
収穫後の紫外線照射による甘果桜桃「佐藤錦」果実の着色促進
Enhancement of Coloration of “Satohnishiki” Sweet Cherry Fruit by Postharvest Irradiation with Ultraviolet Rays.
著者 (4件):
KATAOKA I
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
BEPPU K
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
SUGIYAMA A
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
TAIRA S
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
資料名:
生物環境調節
(Environment Control in Biology)
巻:
34
号:
4
ページ:
313-319
発行年:
1996年12月
JST資料番号:
Z0802A
ISSN:
0582-4087
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)