文献
J-GLOBAL ID:200902149770548700
整理番号:01A0125903
南イタリアの発酵ソーセージであるナポリタイプサラミの熟成中の微生物遷移
Microbial succession during ripening of Naples-type salami, a southern Italian fermented sausage.
著者 (5件):
COPPOLA S
(Univ. Napoli “Federico II”, Naples, ITA)
,
MAURIELLO G
(Univ. Napoli “Federico II”, Naples, ITA)
,
APONTE M
(Univ. Napoli “Federico II”, Naples, ITA)
,
MOSCHETTI G
(Univ. Napoli “Federico II”, Naples, ITA)
,
VILLANI F
(Univ. Napoli “Federico II”, Naples, ITA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
56
号:
4
ページ:
321-329
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)