文献
J-GLOBAL ID:200902151278691837
整理番号:99A0858852
腐敗組織部分の除去後に分析したかびの生えた野菜及び果実中のオクラトキシンAの存在
Occurrence of ochratoxin A in moldy vegetables and fruits analysed after removal of rotten tissue parts.
著者 (3件):
ENGELHARDT G
(Bayerische Landesanstalt fuer Ernaehrung, Muenchen)
,
RUHLAND M
(Bayerische Landesanstalt fuer Ernaehrung, Muenchen)
,
WALLNOEFER P R
(Bayerische Landesanstalt fuer Ernaehrung, Muenchen)
資料名:
Advances in Food Sciences
(Advances in Food Sciences)
巻:
21
号:
3/4
ページ:
88-92
発行年:
1999年05月
JST資料番号:
E0841A
ISSN:
1431-7737
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)