文献
J-GLOBAL ID:200902151771056970
整理番号:96A0982186
凍結溶液中のポリエチレングリコールの結晶化に対するしょ糖および高分子類の影響
Effects of Sugars and Polymers on Crystallization of Poly(ethylene glycol) in Frozen Solutions: Phase Separation Between Incompatible Polymers.
著者 (5件):
IZUTSU K
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
YOSHIOKA S
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
KOJIMA S
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
RANDOLPH T W
(Univ. Colorado, Colorado)
,
CARPENTER J F
(Univ. Colorado Health Sci. Center, Colorado)
資料名:
Pharmaceutical Research
(Pharmaceutical Research)
巻:
13
号:
9
ページ:
1393-1400
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
A0842B
ISSN:
0724-8741
CODEN:
PHREEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)