文献
J-GLOBAL ID:200902151902071342
整理番号:96A0739924
焼酎モデル溶液におけるフェルラ酸の4-ビニルグアヤコール,バニリン,バニリン酸への変換
Conversion of Ferulic Acid into 4-Vinylguaiacol, Vanillin and Vanillic Acid in Model Solutions of Shochu.
著者 (5件):
KOSEKI T
(National Res. Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
,
ITO Y
(National Res. Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
,
FURUSE S
(National Res. Inst. Brewing, Tokyo, JPN)
,
ITO K
,
IWANO K
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
82
号:
1
ページ:
46-50
発行年:
1996年07月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)