文献
J-GLOBAL ID:200902152228142928
整理番号:01A0361362
食品中の味活性化合物の検索および同定のための新規バイオアッセイ,味希釈分析を適用した強い苦味を示す1H,4H-キノリジニウム-7-オレートの特徴記述
Characterization of an Intense Bitter-Tasting 1H, 4H-Quinolizinium-7-olate by Application of the Taste Dilution Analysis, a Novel Bioassay for the Screening and Identification of Taste-Active Compounds in Foods.
著者 (3件):
FRANK O
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
OTTINGER H
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
HOFMANN T
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
1
ページ:
231-238
発行年:
2001年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)