文献
J-GLOBAL ID:200902152685263331
整理番号:97A0953710
ブロッコリーの芽 化学発癌剤に対して防御効果を有する酵素を豊富に誘導する物質
Boccoli sprouts: An exceptionally rich source of inducers of enzymes that protect against chemical carcinogens.
著者 (3件):
FAHEY J W
(Johns Hopkins Univ. School of Medicine, MD)
,
ZHANG Y
(Johns Hopkins Univ. School of Medicine, MD)
,
TALALAY P
(Johns Hopkins Univ. School of Medicine, MD)
資料名:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America
(Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America)
巻:
94
号:
19
ページ:
10367-10372
発行年:
1997年09月16日
JST資料番号:
D0387A
ISSN:
0027-8424
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)