文献
J-GLOBAL ID:200902152944321469
整理番号:96A0801946
抗酸化性微量栄養素の生物学的特質についての最新知識 ビタミンC,ビタミンE,カロチノイド
Update on the biological characteristics of the antioxidant micronutrients: Vitamin C, vitamin E, and the carotenoids.
著者 (3件):
ROCK C L
(Univ. Michigan, Ann Arbor)
,
JACOB R A
(Agricultural Res. Serv., US Dep. Agriculture)
,
BOWEN P E
(Univ. Illinois at Chicago)
資料名:
Journal of the American Dietetic Association
(Journal of the American Dietetic Association)
巻:
96
号:
7
ページ:
693-702
発行年:
1996年07月
JST資料番号:
H0466A
ISSN:
0002-8223
CODEN:
JADAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)