文献
J-GLOBAL ID:200902153260815981
整理番号:01A0996070
プラスチック温室で栽培した「Chiin Hwang No.1」マンゴー果実の成熟と食べ頃までの性質変化
Changes in Properties during Maturation and Ripening of ‘Chiin Hwang No.1’ Mango Fruit Cultivated in a Plastic Greenhouse.
著者 (4件):
UEDA M
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
SASAKI K
(Kinki Univ., Wakayama, JPN)
,
UTSUNOMIYA N
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
SHIMABAYASHI Y
(Kinki Univ., Nara, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
7
号:
3
ページ:
207-213
発行年:
2001年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)