文献
J-GLOBAL ID:200902153660546661
整理番号:02A0820716
緑豆澱粉ゲルとヌードルの組織への保持温度の影響
Effect of Holding Temperature on the Structures of Mung Bean Starch Gels and Noodles.
著者 (3件):
OHWADA N
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
HIRONAKA K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
79
号:
5
ページ:
732-736
発行年:
2002年09月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)