文献
J-GLOBAL ID:200902153811196935
整理番号:02A0152773
ゲル形成に及ぼす寒天の見かけ分子量及び組成の影響
The Effect of Apparent Molecular Weight and Components of Agar on Gel Formation.
著者 (3件):
SUZUKI H
(Gifu Prefectural Res. Inst. Industrial Product Technol., Gifu, JPN)
,
SAWAI Y
(Gifu Prefectural Res. Inst. Industrial Product Technol., Gifu, JPN)
,
TAKADA M
(Gifu Prefectural Inst. Health and Environmental Sci., Gifu, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
7
号:
4
ページ:
280-284
発行年:
2001年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)