文献
J-GLOBAL ID:200902153864134427
整理番号:95A0504678
カリフォルニアワインに含まれる主要植物性フェノール類とそのヒト低密度リポ蛋白質酸化防止作用における抗酸化性
Principal Phenolic Phytochemicals in Selected California Wines and Their Antioxidant Activity in Inhibiting Oxidation of Human Low-Density Lipoproteins.
著者 (3件):
FRANKEL E N
(Univ. California, California)
,
WATERHOUSE A L
(Univ. California, California)
,
TEISSEDRE P L
(Univ. California, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
43
号:
4
ページ:
890-894
発行年:
1995年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)