文献
J-GLOBAL ID:200902153926449969
整理番号:96A0784551
日本人における可溶性食物繊維に対する不溶性食物繊維摂取の割合 食事記録からの推定と全国栄養調査に基づく時代的考察
Intake Ratio of Water-insoluble Dietary Fiber to the Water-soluble One in Japanese: An Estimation on Dietary Records and the Secular Consideration on the National Nutrition Survey.
著者 (9件):
NISHIMUNE T
(Osaka Prefectural Inst. Public Health, Osaka, JPN)
,
SUMIMOTO T
(Osaka Prefectural Inst. Public Health, Osaka, JPN)
,
SUEKI K
(Osaka Prefectural Inst. Public Health, Osaka, JPN)
,
MORITA S
(Japan Assoc. Prefectural and Municipal Public Health Inst., Tokyo, JPN)
,
SAEKI K
(Japan Assoc. Prefectural and Municipal Public Health Inst., Tokyo, JPN)
,
ADACHI T
(Japan Assoc. Prefectural and Municipal Public Health Inst., Tokyo, JPN)
,
MORI T
(Japan Assoc. Prefectural and Municipal Public Health Inst., Tokyo, JPN)
,
SATO S
(Osaka Prefectural Center for Adult Diseases, Osaka, JPN)
,
KOMACHI Y
(Osaka Prefectural Inst. Public Health, Osaka, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
42
号:
4
ページ:
277-286
発行年:
1996年08月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)