文献
J-GLOBAL ID:200902154267558549
整理番号:95A0568247
異なる割合で縦断面と横断面を有するニンジン切片の生理的差異
Studies on Physiological and Chemical Changes of Partially Processed Carrot-Part III. Physiological Properties of Carrot Sections having Difference in Ratio of Vertical- or Transverse-Cut Surface.
著者 (2件):
KAZUHIRO A
(Univ. Osaka Prefecture, Osaka, JPN)
,
KAZUO C
(Univ. Osaka Prefecture, Osaka, JPN)
資料名:
日本食品低温保蔵学会誌
(Journal of the Japanese Society for Cold Preservation of Food)
巻:
21
号:
2
ページ:
87-92
発行年:
1995年05月
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
0914-7675
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)