文献
J-GLOBAL ID:200902154649161789
整理番号:00A0173893
澱粉を基礎成分とする食品の糸状菌による損失とその水分活性(aw)との関係
Fungal spoilage of starch-based foods in relation to its water activity (aw).
著者 (3件):
ABDULLAH N
(Univ. Malaya, Kuala Lumpur, MYS)
,
NAWAWI A
(Univ. Malaya, Kuala Lumpur, MYS)
,
OTHMAN I
(Univ. Malaya, Kuala Lumpur, MYS)
資料名:
Journal of Stored Products Research
(Journal of Stored Products Research)
巻:
36
号:
1
ページ:
47-54
発行年:
2000年01月
JST資料番号:
D0430B
ISSN:
0022-474X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)