文献
J-GLOBAL ID:200902155110248690
整理番号:00A0248123
エコプラナーMRIで見た,ヒト胃における食物の粘度上昇への胃の対応
Gastric Response to Increased Meal Viscosity Assessed by Echo-Planar Magnetic Resonance Imaging in Humans.
著者 (9件):
MARCIANI L
(School of Physics and Astronomy, Nottingham, GBR)
,
GOWLAND P A
(School of Physics and Astronomy, Nottingham, GBR)
,
SPILLER R C
(Univ. Hospital, Nottingham, GBR)
,
MANOJ P
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
MOORE R J
(School of Physics and Astronomy, Nottingham, GBR)
,
YOUNG P
(School of Physics and Astronomy, Nottingham, GBR)
,
AL-SAHAB S
(School of Physics and Astronomy, Nottingham, GBR)
,
BUSH D
(Univ. Hospital, Nottingham, GBR)
,
FILLERY-TRAVIS A J
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
資料名:
Journal of Nutrition
(Journal of Nutrition)
巻:
130
号:
1
ページ:
122-127
発行年:
2000年01月
JST資料番号:
E0050A
ISSN:
0022-3166
CODEN:
JONUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)