文献
J-GLOBAL ID:200902155575093340
整理番号:97A0740913
微量元素組成によるぶどう酒の真正性の測定
The determination of the authenticity of wine from its trace element composition.
著者 (5件):
BAXTER M J
(CSL Food Sci. Lab., Norwich, GBR)
,
CREWS H M
(CSL Food Sci. Lab., Norwich, GBR)
,
DENNIS M J
(CSL Food Sci. Lab., Norwich, GBR)
,
GOODALL I
(CSL Food Sci. Lab., Norwich, GBR)
,
ANDERSON D
(CSL Food Sci. Lab., Aberdeen, GBR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
60
号:
3
ページ:
443-450
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)