文献
J-GLOBAL ID:200902155645491187
整理番号:01A0138954
ロイヤルゼリー中に存在するN-グリカンの構造特性 ハイマンノース型,バイアンテナ型,ハイブリッド型構造
Structural Features of N-Glycans Linked to Royal Jelly Glycoproteins: Structures of high-mannose type, hybrid type, and biantennary type glycans.
著者 (6件):
KIMURA Y
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
MIYAGI C
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
KIMURA M
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
NITODA T
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
KAWAI N
(Yamada Bee Farm, Okayama, JPN)
,
SUGIMOTO H
(Yamada Bee Farm, Okayama, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
64
号:
10
ページ:
2109-2120
発行年:
2000年10月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)