文献
J-GLOBAL ID:200902156677044081
整理番号:01A1060833
食肉や組織中における炭そ菌の簡便で高感度の検出システム
A simple and sensitive detection system for Bacillus anthracis in meat and tissue.
著者 (6件):
CHEUN H I
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
MAKINO S-I
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
WATARAI M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
SHIRAHATA T
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
UCHIDA I
(National Inst. Animal Health, JPN)
,
TAKESHI K
(Hokkaido Inst. Public Health, Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
91
号:
3
ページ:
421-426
発行年:
2001年09月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)