文献
J-GLOBAL ID:200902157492670551
整理番号:94A0389469
Capsicum annuum Cv.Bola果実の成熟中のカロチノイドエステル化の変化
Changes in Carotenoid Esterification during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. Bola.
著者 (2件):
M<span style=text-decoration:overline>I ́</span>NGUEZ-MOSQUERA M I
(CSIC, Sevilla, ESP)
,
HORNERO-M<span style=text-decoration:overline>E ́</span>NDEZ D
(CSIC, Sevilla, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
42
号:
3
ページ:
640-644
発行年:
1994年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)