文献
J-GLOBAL ID:200902157814354723
整理番号:02A0411836
16S rRNA解析により評価した,手作りシチリアチーズの製造過程における細菌集団の多様性,ダイナミクスと活性
Diversity, Dynamics, and Activity of Bacterial Communities during Production of an Artisanal Sicilian Cheese as Evaluated by 16S rRNA Analysis.
著者 (5件):
RANDAZZO C L
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
TORRIANI S
(Univ. Catania, Catania, ITA)
,
AKKERMANS A D L
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
DE VOS W M
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
VAUGHAN E E
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
68
号:
4
ページ:
1882-1892
発行年:
2002年04月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)