文献
J-GLOBAL ID:200902158397980965
整理番号:96A0918944
市販緑茶の化学成分含有量
Chemical Composition of Commercially Available Japanese Green Tea.
著者 (4件):
GOTO T
(National Food Res. Inst., Ibaraki)
,
YOSHIDA Y
(Tokyo Metropolitan Agricultural Experiment Station, Tokyo)
,
AMANO I
(National Res. Inst. Vegetables, Ornamental Plants and Tea, Shizuoka)
,
HORIE H
(National Res. Inst. Vegetables, Ornamental Plants and Tea, Shizuoka)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan
(Foods & Food Ingredients Journal of Japan)
号:
170
ページ:
46-52
発行年:
1996年10月
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0919-9772
CODEN:
FFIJER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)