文献
J-GLOBAL ID:200902159357411360
整理番号:99A0852693
キンギョソウ切り花の品質保持,可溶性糖質含量およびエチレン生成量に及ぼすスクロースの連続処理の影響
Effects of Continuous Treatment with Sucrose on the Vase Life, Soluble Carbohydrate Concentrations, and Ethylene Production of Cut Snapdragon Flowers.
著者 (2件):
ICHIMURA K
(National Res. Inst. Vegetables, Mie)
,
HISAMATSU T
(National Res. Inst. Vegetables, Mie)
資料名:
園芸学会雑誌
(Journal of the Japanese Society for Horticultural Science)
巻:
68
号:
1
ページ:
61-66
発行年:
1999年01月15日
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
0013-7626
CODEN:
EGKZA9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)