文献
J-GLOBAL ID:200902159657508463
整理番号:98A0445040
大豆蛋白質のアレルゲン性と機能性に及ぼす多糖類結合あるいはトランスグルタミナーゼ処理の影響
Effect of Polysaccharide Conjugation of Transglutaminase Treatment on the Allergenicity and Functional Properties of Soy Protein.
著者 (7件):
BABIKER E F E
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
HIROYUKI A
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
MATSUDOMI N
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
IWATA H
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
OGAWA T
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
BANDO N
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
KATO A
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
3
ページ:
866-871
発行年:
1998年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)