文献
J-GLOBAL ID:200902159899560265
整理番号:98A0544243
Aspergillus oryzaeのトリアシルグリセロールリパーゼの精製と性質
Purification and Characterization of Triacylglycerol Lipase from Aspergillus oryzae.
著者 (5件):
TOIDA J
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
ARIKAWA Y
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
KONDOU K
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
FUKUZAWA M
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
SEKIGUCHI J
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
62
号:
4
ページ:
759-763
発行年:
1998年04月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)