文献
J-GLOBAL ID:200902160868460074
整理番号:02A0323401
αアミラーゼファミリー澱粉転換酵素の性状と用途
Properties and applications of starch-converting enzymes of the α-amylase family.
著者 (5件):
VAN DER MAAREL M J E C
(TNO Nutrition and Food Res., Groningen, NLD)
,
VAN DER VEEN B
(GBB, Univ. Groningen, Haren, NLD)
,
UITDEHAAG J C M
(GBB, Univ. Groningen, Haren, NLD)
,
LEEMHUIS H
(GBB, Univ. Groningen, Haren, NLD)
,
DIJKHUIZEN L
(GBB, Univ. Groningen, Haren, NLD)
資料名:
Journal of Biotechnology
(Journal of Biotechnology)
巻:
94
号:
2
ページ:
137-155
発行年:
2002年03月28日
JST資料番号:
A0456C
ISSN:
0168-1656
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)