文献
J-GLOBAL ID:200902160971217609
整理番号:02A0597053
ガラクツロナンおよびラムノガラクツロナンを含む大豆可溶性多糖類の主要骨格に関する段階的酵素的分解による構造研究
Structural Studies by Stepwise Enzymatic Degradation of the Main Backbone of Soybean Soluble Polysaccharides Consisting of Galacturonan and Rhamnogalacturonan.
著者 (5件):
NAKAMURA A
(Fuji Oil Co., Ltd., Ibaraki, JPN)
,
FURUTA H
(Fuji Oil Co., Ltd., Ibaraki, JPN)
,
MAEDA H
(Fuji Oil Co., Ltd., Ibaraki, JPN)
,
TAKAO T
(Osaka Univ., Osaka, JPN)
,
NAGAMATSU Y
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
66
号:
6
ページ:
1301-1313
発行年:
2002年06月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)