文献
J-GLOBAL ID:200902161026869434
整理番号:01A0166000
高速液体クロマトグラフィーと誘導結合プラズマ質量分析を用いた酵母ベースのセレン補助食品の評価
Evaluation of yeast-based selenium food supplements using high-performance liquid chromatography and inductively coupled plasma mass spectrometry.
著者 (2件):
B’HYMER C
(Univ. Cincinnati, Ohio, USA)
,
CARUSO J A
(Univ. Cincinnati, Ohio, USA)
資料名:
Journal of Analytical Atomic Spectrometry
(Journal of Analytical Atomic Spectrometry)
巻:
15
号:
12
ページ:
1531-1539
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
C0770C
ISSN:
0267-9477
CODEN:
JASPE2
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)