文献
J-GLOBAL ID:200902161181412408
整理番号:02A0362008
日本で供給されている日本風持ち帰り用ランチと西洋風ファーストフードとを比較した栄養評価
Nutritional Evaluation of Japanese Take-out Lunches Compared with Western-style Fast Foods Supplied in Japan.
著者 (4件):
KAMEI M
(Osaka City Inst. Public Health and Environmental Sci., Osaka, JPN)
,
KI M
(Osaka City Inst. Public Health and Environmental Sci., Osaka, JPN)
,
KAWAGOSHI M
(Osaka City Inst. Public Health and Environmental Sci., Osaka, JPN)
,
KAWAI N
(Osaka City Inst. Public Health and Environmental Sci., Osaka, JPN)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
15
号:
1
ページ:
35-45
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)