文献
J-GLOBAL ID:200902162944724453
整理番号:00A0138947
酸化障害に対する低比重リポ蛋白質防護におけるin vitroでの胡麻リグナン類の作用機序
Mode of action of sesame lignans in protecting low-density lipoprotein against oxidative damage in vitro.
著者 (5件):
KANG M-H
(Nagoya Univ. Graduate School of Bioagricultural Sci., JPN)
,
NAITO M
(Nagoya Univ. Graduate School of Medical Sci., Nagoya, JPN)
,
SAKAI K
(Nagoya Univ. Graduate School of Bioagricultural Sci., JPN)
,
UCHIDA K
(Nagoya Univ. Graduate School of Bioagricultural Sci., JPN)
,
OSAWA T
(Nagoya Univ. Graduate School of Bioagricultural Sci., JPN)
資料名:
Life Sciences
(Life Sciences)
巻:
66
号:
2
ページ:
161-171
発行年:
1999年12月03日
JST資料番号:
B0699B
ISSN:
0024-3205
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)