文献
J-GLOBAL ID:200902165200701829
整理番号:02A0192168
ザクロ果実抽出物の抗酸化活性及びそのアントシアニジン類 デルフィニジン,シアニジン,及びペラルゴニジン
Antioxidant Activities of Pomegranate Fruit Extract and Its Anthocyanidins: Delphinidin, Cyanidin, and Pelargonidin.
著者 (4件):
NODA Y
(Univ. California at Berkeley, California)
,
KANEYUKI T
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
MORI A
(Univ. California at Berkeley, California)
,
PACKER L
(Univ. California at Berkeley, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
1
ページ:
166-171
発行年:
2002年01月02日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)