文献
J-GLOBAL ID:200902165885720634
整理番号:00A0016725
オレンジ皮ペクチンの特性化とオレンジ皮ペクチン溶液粘度に対する糖,L-アスコルビン酸,過硫酸アンモニウム,塩の影響
Characterization of orange peel pectin and effect of sugars, L-ascorbic acid, ammonium persulfate, salts on viscosity of orange peel pectin solutions.
著者 (2件):
KAR F
(Firat Univ., Elazig, TUR)
,
ARSLAN N
(Firat Univ., Elazig, TUR)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
40
号:
4
ページ:
285-291
発行年:
1999年12月
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)