文献
J-GLOBAL ID:200902165926096401
整理番号:97A0031159
冷蔵ジャガイモ中のスクロース蓄積の開始はスクロース合成速度の増加によって惹起され,低レベルのヘキソースりん酸,スクロースりん酸シンターゼの活性化,新型アミラーゼの出現と一致する
The onset of sucrose accumulation in cold-stored potato tubers is caused by an increased rate of sucrose synthesis and coincides with low levels of hexose-phosphates, an activation of sucrose phosphate synthase and the appearance of a new form of amylase.
著者 (5件):
HILL L M
(Univ. Heidelberg, Heidelberg, DEU)
,
REIMHOLZ R
(Univ. Heidelberg, Heidelberg, DEU)
,
SCHROEDER R
(Horticulture and Food Res. Inst. New Zealand Ltd., Auckland, NZL)
,
NIELSEN T H
(Royal Agricultural and Veterinary Univ., Frederiksberg, DNK)
,
STITT M
(Univ. Heidelberg, Heidelberg, DEU)
資料名:
Plant, Cell & Environment
(Plant, Cell & Environment)
巻:
19
号:
11
ページ:
1223-1237
発行年:
1996年11月
JST資料番号:
W0792A
ISSN:
0140-7791
CODEN:
PLCEDV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)