文献
J-GLOBAL ID:200902166172774137
整理番号:98A0176815
食品中グルタチオンの呈味特性
Flavor Characteristics of Glutathione in Raw and Cooked Foodstuffs.
著者 (5件):
UEDA Y
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
TONEMITSU M
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
TSUBUKU T
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
SAKAGUCHI M
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
MIYAJIMA R
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
12
ページ:
1977-1980
発行年:
1997年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)