文献
J-GLOBAL ID:200902166474875528
整理番号:01A0535546
サンショウ(Xanthoxylum piperitum DC.)の若葉の機械的刺激によるフレーバ化合物の生成
Formation by Mechanical Stimulus of the Flavor Compounds in Young Leaves of Japanese Pepper(Xanthoxylum piperitum DC.).
著者 (2件):
JIANG L
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KUBOTA K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
3
ページ:
1353-1357
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)