文献
J-GLOBAL ID:200902166785120636
整理番号:01A1061571
野生のCaffea arabica L.及びC.canephora P.系統中におけるカフェイン,トリゴネリン,クロロゲン酸類及びしょ糖の多様性
Caffeine, trigonelline, chlorogenic acids and sucrose diversity in wild Coffea arabica L. and C. canephora P. accessions.
著者 (6件):
KY C-L
(Centre IRD, Montpellier, FRA)
,
LOUARN J
(Station IRD, Cote d’Ivoire, FRA)
,
DUSSERT S
(Centre IRD, Montpellier, FRA)
,
GUYOT B
(CIRAD-CP, Montpellier, FRA)
,
HAMON S
(Centre IRD, Montpellier, FRA)
,
NOIROT M
(Centre IRD, Montpellier, FRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
75
号:
2
ページ:
223-230
発行年:
2001年11月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)