文献
J-GLOBAL ID:200902168248915994
整理番号:94A0085095
ナイジェリアのササゲ(Vigna unguiculata L Walp)の4種の栽培品種の理化学性と調理特性
Physicochemical Properties and Cooking Quality of Four New Cultivars of Nigerian Cowpea(Vigna unguiculata L Walp).
著者 (2件):
GIAMI S Y
(Rivers State Univ. Science and Technology, Port Harcourt, NGA)
,
OKWECHIME U I
(Rivers State Univ. Science and Technology, Port Harcourt, NGA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
63
号:
3
ページ:
281-286
発行年:
1993年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)