文献
J-GLOBAL ID:200902169128558450
整理番号:00A0093309
グルコースによる蛋白質グリケーションによるグリオキサール,メチルグリオキサール,及び3-デオキシグルコソンの生成
Formation of glyoxal, methylglyoxal and 3-deoxyglucosone in the glycation of proteins by glucose.
著者 (3件):
THORNALLEY P J
(Univ. Essex, Essex, GBR)
,
LANGBORG A
(Univ. Essex, Essex, GBR)
,
MINHAS H S
(Univ. Essex, Essex, GBR)
資料名:
Biochemical Journal
(Biochemical Journal)
巻:
344
号:
1
ページ:
109-116
発行年:
1999年11月15日
JST資料番号:
B0205A
ISSN:
0264-6021
CODEN:
BIJOAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)