文献
J-GLOBAL ID:200902171280428532
整理番号:02A0827327
酵素的改良で生産された低アレルゲン性小麦粉におけるアレルゲン吸着に対する活性物質
An Active Compound against Allergen Absorption in Hypoallergenic Wheat Flour Produced by Enzymatic Modification.
著者 (7件):
TESAKI S
(Takasaki Univ. Health and Welfare, Takasaki, JPN)
,
WATANABE J
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
TANABE S
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
SONOYAMA K
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
FUKUSHI E
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
KAWABATA J
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
WATANABE M
(Takasaki Univ. Health and Welfare, Takasaki, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
66
号:
9
ページ:
1930-1935
発行年:
2002年09月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)