文献
J-GLOBAL ID:200902171532558833
整理番号:02A0752013
トリアシルグリセロール中のドコサヘキサエン酸濃度のヒトの味覚への影響
Effects of Docosahexaenoic Acid Content in Triacylglycerol on Human Taste Perception.
著者 (4件):
KORIYAMA T
(Nippon Suisan Kaisha Ltd., Tokyo, JPN)
,
KOHATA T
(Nippon Suisan Kaisha Ltd., Tokyo, JPN)
,
WATANABE K
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
ABE H
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
67
号:
6
ページ:
2352-2356
発行年:
2002年08月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)