文献
J-GLOBAL ID:200902171614163500
整理番号:99A0063234
メハジキ(Leonurus japonicus)からの抗酸化成分
Anti-Oxidative Constituents from Leonurii Herba (Leonurus japonicus).
著者 (6件):
SUGAYA K
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
HASHIMOTO F
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
ONO M
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
ITO Y
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
MASUOKA C
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
NOHARA T
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
4
号:
4
ページ:
278-281
発行年:
1998年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)