文献
J-GLOBAL ID:200902171745544488
整理番号:99A0360048
Lactobacillus curvatusとLactobacillus sakeによるブタの筋小胞体蛋白質の加水分解
Hydrolysis of Pork Muscle Sarcoplasmic Proteins by Lactobacillus curvatus and Lactobacillus sake.
著者 (6件):
FADDA S
(CSIC, Valencia, ESP)
,
SANZ Y
(CSIC, Valencia, ESP)
,
VIGNOLO G
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA), San Miguel de Tucuman, ARG)
,
ARISTOY M-C
(CSIC, Valencia, ESP)
,
OLIVER G
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA), San Miguel de Tucuman, ARG)
,
TOLDRA F
(CSIC, Valencia, ESP)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
65
号:
2
ページ:
578-584
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)