文献
J-GLOBAL ID:200902172972345587
整理番号:99A0369123
糖-グリシンメイラード反応系由来のフラノン,ピラノン及び新規複素環式色素化合物の分析
Analysis of Furanone, Pyranone, and New Heterocyclic Colored Compounds from Sugar-Glycine Model Maillard Systems.
著者 (3件):
AMES J M
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
BAILEY R G
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
MANN J
(Univ. Reading, Reading, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
2
ページ:
438-443
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)